Recomandări

Spumant Margaritar

Spumant Margaritar
Preţ: 19,00 RON fara TVA
Cant:  

Prezentare tara de origine: Romania

Romania este o importanta tara europeana producatoare de vin, dispunand de un mare trecut istoric si de bogate traditii culturale, mare parte din ele nemijlocit legate de aceasta bautura, considerata, pe drept cuvant, o licoare divina. Astazi, tara parcurge o perioada de profunde schimbari, construindu-si un viitor in consonanta cu cel al Uniunii Europene si aspira sa devina un membru apreciat al comunitatii internationale a vinului ca producator al unor pretuite vinuri de inalta calitate.1

Prezentarea producatorului: Jidvei

Cu o podgorie ce se intinde pe 2010 hectare, investitii substantiale in plantatii, dar si in modernizarea cramei si a tehnologiilor de fabricare, conservare si pastrare a vinului, Jidvei este cel mai mare producator de vinuri albe seci si demiseci din segmentul premium din Romania.

Prezentarea podgoriei: Tarnave

Podgoria Tarnavelor este cea mai mare din Transilvania, concentrand vigoarea plantatiilor cultivate intre raurile Tarnava Mare si Tarnava Mica. Podgoria se afla in interiorul triunghiului format de localitatile Blaj - Sighisoara - Balauseri.

Filtre
Tara Romania
Producatori Jidvei
Podgorii Tarnave
Soi Spumant
Culoare Alb
Imbuteliat 750 ml
Volum alcool 11%
Web Design | Creare Site | Creare Magazin Online by IT eXclusiv
Winery Distribution © 2019