Recomandări

Caloian Sauvignon-Blanc

Caloian Sauvignon-Blanc
Preţ: 20,00 RON fara TVA
Cant:  

Un vin care ne reamintește cât de importante sunt clipele rezervate micilor plăceri. Sprinten, parfumat și revigorant, cu arome proaspete de flori de viță-de-vie și de soc, flori de câmp și iarbă subțire. O aciditate plăcută dominată de senzații citrice și note fine exotice. 

Numele liniei vine de la ritualul oltenesc, Caloian, ce are loc în a treia zi după Paște, ritual menit să aducă ploaie și fertilitate pentru belșugul recoltelor.

Sauvignon blanc este un vin , cu o culoare galbenă-canar cu reflexe verzui strălucitoare. Are aromă destul de intensă, amintind-o pe cea de iasomie sau de mirosul florilor de viţă-de-vie. După o perioadă de păstrare, o parte din aromă este estompată şi inlocuită de un buchet complex de invechire, care-i accentuează unicitatea. Gustul este fructuos, cu multă prospeţime, invăluit intr-o aromă-buchet care il face plăcut şi tentant. Cand vinul se obţine printr-o macerare peliculară, insoţit de o fermentare dirijată, vinul işi intensifică culoarea şi devine mai corpolent

 

Filtre
Tara Romania
Producatori Carl Reh
Podgorii Podgoria Dacilor
Soi Sauvignon-Blanc
Culoare Alb
Volum alcool 13%
Web Design | Creare Site | Creare Magazin Online by IT eXclusiv
Winery Distribution © 2024