Recomandări

Dry Muscat Grigorescu

Dry Muscat Grigorescu
Preţ: 15,50 RON fara TVA
Cant:  

Prezentare tara de origine: Romania

Romania este o importanta tara europeana producatoare de vin, dispunand de un mare trecut istoric si de bogate traditii culturale, mare parte din ele nemijlocit legate de aceasta bautura, considerata, pe drept cuvant, o licoare divina. Astazi, tara parcurge o perioada de profunde schimbari, construindu-si un viitor in consonanta cu cel al Uniunii Europene si aspira sa devina un membru apreciat al comunitatii internationale a vinului ca producator al unor pretuite vinuri de inalta calitate.1

Prezentarea producatorului: Jidvei

Cu o podgorie ce se intinde pe 2010 hectare, investitii substantiale in plantatii, dar si in modernizarea cramei si a tehnologiilor de fabricare, conservare si pastrare a vinului, Jidvei este cel mai mare producator de vinuri albe seci si demiseci din segmentul premium din Romania.

Prezentarea podgoriei: Tarnave

Podgoria Tarnavelor este cea mai mare din Transilvania, concentrand vigoarea plantatiilor cultivate intre raurile Tarnava Mare si Tarnava Mica. Podgoria se afla in interiorul triunghiului format de localitatile Blaj - Sighisoara - Balauseri.

Despre soiul Muscat-Ottonel

Muscat Ottonel este un soi de struguri de origine franceză care s-a extins �n diverse podgorii din Rom�nia, pe o suprafaţă totală de circa 8.000 hectare. Vinul Muscat Ottonel se caracterizează printr-o culoare galben-pai, cu o aromă tipică de muscat care evolueaza prin �nvechire de scurtă durată �ntr-un buchet foarte complex, prin gust fin şi delicat.

 

Filtre
Tara Romania
Producatori Jidvei
Podgorii Tarnave
Soi Muscat-Ottonel
Culoare Alb
Imbuteliat 750 ml
Volum alcool 12%
Web Design | Creare Site | Creare Magazin Online by IT eXclusiv
Winery Distribution © 2024